UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині лікар заявився на пологи п'яним: Постраждала дитина у реанімації

Жінці, у якої п'яний лікар мав приймати пологи, довелося робити терміновий кесарів розтин 

На Миколаївщині лікар заявився на пологи…

У Миколаївській області батько вимагає покарання для п'яного лікаря, який не надав медичну допомогу при пологах його дружині. Про це у "Фейсбуці" написав сам батько Денис Дарбинян, повідомляє Depo.Миколаїв.

Чоловік розповів про кричущий випадок, який стався у пологовому будинку Снігурівки, що на Миколаївщині. Акушер-гінеколог Тарас Іванків, який мав приймати пологи у його дружини, у відповідальний момент заявився на роботу п'яним, що спричинило травму для новонародженої дитини: "Слава Богу, кесарів розтин у терміновому порядку змогли зробити інші лікарі, але дитина вже з'явилася на світ з важкою гіпоксією, і восьмий день знаходиться під штучною вентиляцією легенів", - розповів чоловік.

Не зважаючи на події, лікар, як ні в чому не бувало, вийшов на роботу: "10 лютого, протверезівши, акушер-гінеколог Іванків знову вийшов на роботу, перед цим заднім числом намагаючись замести сліди, що він нібито був в день пологів у відпустці, не дивлячись на те, що його, п'яного, бачив своїми очима весь персонал пологового! Іванків у присутності головного лікаря на сьогоднішній "п'ятихвилинці" залякав акушерок і медсестер, присутніх на пологах, які рятували два життя: моєї дружини і дитини", - обурюється нахабністю лікаря Дарбинян.

При цьому розгніваний батько не розуміє відсутності реакції з боку головного лікаря ЦРЛ Олексія Ястребова, який, за словами Дарбиняна, особисто під свою відповідальність повернув на роботу раніше звільненого за пияцтво Іванківа: "Це далеко не перший його п'яний робочий день у пологовому будинку! Скільки дітей він вже покалічив і скільки ще покалічить, якщо не зупинити це? Лікар повинен понести відповідальність за Законом! І я піду до кінця, щоб покарання було справедливим, не можна грати життями і здоров'ям людей, тим більше, немовлят", - заначив чоловік.

Наразі дружину Дарбиняна виписали, вона досі не бачила дочку Євочку, яка лежить у реанімації Миколаївської обласної дитячої лікарні, її стан залишається важким. Чоловік звертається до представників влади району та області, а також до правоохоронців з проханням покарати винних.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme