"Львівспецкомунтранс" перевірятимуть місяць

Результати аудиту обіцяють оприлюднити на сесії міської ради

Як заявив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак, аудит фірми-перевізника ЛКП "Львівспецкомунтранс""проводити компанія "ДК-Україна". Про це пише Depo.Львів.

"Було рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про проведення незалежного фінансового аудиту ЛКП "Львівспецкомунтранс". Департамент житлового господарства та інфраструктури оголосив конкурс через систему ProZorro. Умови конкурсу прописали таким чином, щоб визначена компанія мала великий досвід, та фахово і якісно провела перевірку. Конкурс на ProZorro відбувся. Перевірку здійснить аудиторська компанія "ДК-Україна", яка входити в авторитетну міжнародну групу NEXIA International", - зазначив Сергій Бабак.

Згідно з умовами договору, після підписання протягом 30 робочих днів аудиторська компанія має дати звіт про використання коштів ЛКП "Львівспецкомунтранс" за весь 2016 рік.

Нагадаємо, раніше було оголошено торги щодо визначення аудиторської компанії для проведення аудиту ЛКП "Львівспецкомунтранс". За результатами її роботи звіт буде винесений на розгляд сесії міської ради.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme