Чому біатлоністка Коукалова є ідеальною жінкою з одним недоліком

Напередодні чеська біатлоністка Габріела Коукалова виграла спринтерську гонку на 7,5 км на чемпіонаті світу в австрійському Хохфільцені

Чому біатлоністка Коукалова є ідеальною…

Як повідомляє Depo.Сектор, на нагородженні після гонки спорсменці вручили величезний келих пива, який вона тут же пригубила. Красуня, яка п'є пиво - цим можна милуватися вічно.

Проте серця українських вболівальників вона "розтопила" ще раніше. Коли з подругою висміяла російських недолугих будівельників, які в поспіху до Олімпіади в Сочі набудували невідомо що. Тепер можна ходити в туалет взявшись за руки.

Тоді ж у 2014 році мережу "підірвало" ось це відео. Оператору за ідеальний ракурс "респект".

Окрім того вона рішуче виступила проти російських любителів допінгу і обіцяла бойкотувати етап Кубка світу, який мав відбутися в Тюмені.

Красуня Габріела завжди знаходить час аби виглядати так, що чоловікам подих збиває.

І це паралельно з гучними перемогами. Ось список її досягнень: дворазовий срібний призер Олімпійських ігор 2014 року в Сочі; дворазова чемпіонка світу 2015 року в змішаній естафеті та 2017 року в спринті; володарка Кубка світу 2015/16; володарка малих кришталевих глобусів сезону 2013/2014 за програмою індивідуальних гонок і сезону 2015/2016 за програмою спринтерських гонок, гонок переслідування і мас-стартів; чемпіонка світу з літнього біатлону 2014 року в змішаній естафеті.

Щоправда, є в красуні один недолік...

В травні торік вона вийшла заміж. Обранцем біатлоністки став бадмінтоніст Петро Коукал, з яким вона познайомилася в 2014 році.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme