За перемогу у першому етапі "Кубку Карпат" з авторалі позмагалися кращі екіпажі

Траса змагань складалася з чотирьох спеціальних ділянок на старому Верецькому перевалі на межі Львівської та Закарпатської областей

Цими днями на території Сколівського району Львівщини та Воловецького району Закарпаття завершився перший етап національної серії змагань автомобільного спорту "Кубок Карпат" з ралі "IV Зимові вершини". Стартували у ньому 9 кращих екіпажів спортсменів-автомобілістів із Львівської, Київської, Одеської, Закарпатської, Запорізької областей, м. Києва та Дніпра, а також гості з Польщі. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, пише Depo.Львів.

Траса змагань складалася з чотирьох спеціальних ділянок на старому Верецькому перевалі на межі Львівської та Закарпатської областей. Загалом розіграли чотири комплекти нагород: група "Super 2 WD"; група "4 WD" та абсолютний і командний заліки.

В абсолютному заліку та в групі "4 WD" перемогу здобув київський екіпаж у складі: Борис Ганджа – Сокур Євген на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX, друге місце посіли Маслюк Роман (Львів) – Вовк Сергій (Запоріжжя) на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX, третє – Потійко Сергій (Дніпро) – Мішин Іван (Одеса) на автомобілі Subaru Impreza.

У групі "Super 2 WD" перше місце виборов екіпаж Рудьковський Сергій (Київ) – Новінський Олександр (Київ) на автомобілі BMW 323i, друге місце посіли Слезінський Олег (Львів) – Бішко Юрій (Львів) на автомобілі Opel Kadett GSI, третє – польський екіпаж Schenk Krzysztof та Przemyslaw Lipinski на автомобілі Honda Civic TYPE-R.

Кращими в командному заліку стали: 1 місце - команда "ULTRA GP" (м. Київ); 2 місце – команда "IAMC RALLY TEAM TRUSKAVETS" (м. Трускавець Львівської області).

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme