Як світлини в соцмережах "розповідають" про сексуальні проблеми людей

Фото, які розміщують в соцмережах, видають інтимні таємниці своїх власників

Як світлини в соцмережах "розповідають"…

Група вчених з Массачусетського університету вважає, що записи користувачів в соцмережах є невербальною відображенням їх сексуальних потреб, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Medikforum.

Особливо яскраво це помітно по жіночим публікаціям на сторінках у соцмережах.

За словами авторів проекту, у представниць прекрасної статі найчастіше проявляється така закономірність: чим частіше публікуються селфі - тим вище ступінь незадоволеності в сексі. Це може бути пов'язано з тим, що жінки в стосунках перебільшують роль фізичної привабливості, і під час відсутності якісного сексу починають частіше фотографуватися, щоб переконати себе у власній привабливості і привернути увагу. Такий їхній захисний психологічний механізм, вважають вчені.

У чоловіків, за їхніми словами, в цьому плані ситуація інша.

"82 відсотка любительок селфі виявилися вкрай незадоволені інтимним життям або зовсім її не мали, тоді як серед чоловіків, які часто роблять автопортрети, такий результат виявився у 60 відсотків опитаних", - поділилися представники Массачусетського університету.

Крім цього, дослідники вивчили інші характерні повадки блогерів. Вони зокрема з'ясували, що завзяті любителі цитат найчастіше виявляються найбільш сексуально затиснутими людьми, а шанувальники "мімішних" картинок, наприклад, з котиками, проявляють схильність до полигамности.

Ті, хто вважає за краще публікувати на своїх сторінках знімки красивих пейзажів, за словами вчених, "або задоволені своїм партнером, або не мають сексуальних відносин зовсім, але не страждають через це".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme