В СБУ похизувалися фотошопом боротьби з контрабандою на Буковині

Співробітники Служби безпеки України спільно з податківцями та прокуратурою вилучили у Чернівцях партію контрафактних цигарок і показали це за допомогою фотошопу

В СБУ похизувалися фотошопом боротьби з…

Сьогодні, 10 лютого, на офіційному сайті Служби безпеки України з'явилася новина про вилучення партії цигарок на майже два мільйони гривень на Буковині, передає Depo.Одеса.

Правоохоронці затримали мікроавтобус при виїзді з території одного з операторів кур'єрської доставки. Під час огляду автомобіля оперативники спецслужби виявили сто п'ятдесят ящиків цигарок відомого бренду без акцизних марок. Орієнтовна вартість вилучених сімдесяти п'яти тисяч пачок цигарок становить 1,8 мільйона гривень. Зі слів водія, цигарки надіслали до Чернівців з іншого регіону України.

Прес-центр СБУ додав в новину кілька світлин з зображенням автівки, у якій намагалися перевезти контрафактні цигарки.

Увагу журналістів привернуло третє фото, на якому позаду автівки стоїть людина, вдягнена в куртку з написом "СБУ" на спині. У цій же новині присутнє і фото-оригінал з машиною, але без зображення співробітника СБУ.

Для чого були зроблені такі маніпуляції з фото - невідомо. Ймовірно, для того, щоб довести, що представники СБУ і правда були присутні на місці події чи то з якихось інших причин.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ вилучила партію цигарок на майже два мільйони гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme