В поліції обіцяють звільнити головного опера Вінниці, який попався п'яним за кермом

Наказ про звільнення Кирила Доценка має бути підписаний сьогодні до кінця дня

В поліції обіцяють звільнити головного о…

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Вінниця.info.

Начальник відділу комунікації ГУ НП Вінниччини Анна Олійник підтвердила, що нетверезим водієм, якого вночі затримали патрульні, виявився керівник кримінального розшуку Вінницького міського відділу поліції. За її словами, начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос вже готовий звільнити колегу. Чекає лише завершення службового розслідування.

"Позиція очільника Головного управління Нацполіції принципова – до кінця дня , після проведення службового розслідування - звільнення з посади", - наголосили у відділі комунікацій.

Нагадаємо, що вночі, з 9 на 10 лютого, наряд роти №3 патрульної поліції м.Вінниці зупинив автомобіль "Мерседес", який їхав центральною вулицею міста без зовнішнього освітлення та із запітнілим лобовим склом. За кермом автівки перебував начальник карного розшуку вінницького міського відділку поліції Кирило Доценко з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Додамо, що вчора, 9 лютого, виконуючий обов'язки начальника ГУ ГП у Вінницькій області Юрій Педос офіційно очолив відомство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme