В Одесі затримали банду іноземців, яка грабувала офіси

У зловмисників знайли більше 2 млн гривень, валюту та інші цінності

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Нацполіцію.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Одеської області при підтримці бійців спецпідрозділу КОРД та з участю представників прикордонної служби затримали п'ятьох чоловіків, підозрюваних у вчиненні крадіжки з офісу одеської фірми. З місця злочину зловмисники викрали близько двох з половиною мільйонів гривень, валюту, золоті вироби та оргтехніку.

Нападників правоохоронці затримали просто в момент скоєння злочину. Затриманими виявилися іноземці віком від 26 до 36 років.

В ході огляду автомобіля, на якому пересувалися зловмисники, поліцейські виявили: три радіостанції, мішки, призначені для перевезення великих сум грошей, де знаходилися майже 2,4 млн грн, $ 2480, 635 євро, ноутбуки та золоті ювелірні вироби.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.ч. 3, 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Всім правопорушникам обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави в сумі 5 мільйонів гривень. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Перевіряється їх причетність до скоєння розбійних нападів на банківські установи.

Нагадаємо, що в Запоріжжі знешкодили банду, яка уганяла автомобілі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme