UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві обіцяють облаштувати зоокомплекс для вигулу тварин

Комплекс для домашніх тварин планують встановити вже найближчим часом, проте його місцерозташування не називають

У Миколаєві обіцяють облаштувати зоокомп…

"Агенція розвитку Миколаєва" обіцяє запустити проект за контролем виконання правил утримання домашніх собак та котів у місті. Про це у "Фейсбуці" розповів координатор проекту "Ресурсний центр громадських ініціатив" Юрій Євдокімов, повідомляє Depo.Миколаїв.

Він зазначив, що майданчики для вигулу домашніх тварин у місті наявні в усіх районах міста. Проте, на превеликий жаль, розміщення їх не відповідає реальним потребам: "В результаті ми маємо "загаджені" тротуари та власників тварин, що не турбуються про чистоту після вигулу своїх улюбленців", - пише Євдокімов.

У зв'язку з цим Агенцією спільно з управлінням екології департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради обрано місце під встановлення першого зоокомплексу, який з'явиться найближчим часом. Також такий комплекс слугуватиме місцем вигулу та дресирування тварин.

А поки це залишається нереалізованим, городянам пропонують ознайомитися з переліком діючих місць вигулу на карті. Крім відображених майданчиків, до них також відноситься прибудинкові території з тильної або технічної сторони будинку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme