У Гонтаревої "зраділи" розслідуванню НАБУ за "плівками Рожкової"

У Національному банку заявили, що сприятимуть проведенню слідчих дій у разі відкриття провадження НАБУ щодо записів телефонних розмов заступника голови НБУ Катерини Рожкової

Про це передає Depo.ua з посиланням на повідомлення регулятора.

"НБУ вважає, що об'єктивне та незалежне розслідування допоможе припинити маніпуляції та провокації, пов'язані з публікацією у ЗМІ записів телефонних розмов заступника Голови НБУ Катерини Рожкової", - заявили в НБУ.

"Сподіваємося, що НАБУ встановить походження цих записів, а також зацікавлених осіб в їх оприлюдненні", - йдеться у повідомленні.

"Як уже неодноразово наголошувалось, НБУ сприятиме проведенню слідчих дій та надаватиме відповідну інформацію для всебічного та об'єктивного розслідування у разі відкриття подібного провадження, у тому числі щодо подій, які передували публікації записів телефонних розмов Рожкової", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, у листопаді ЗМІ оприлюднили телефонні розмови Рожкової з менеджментом і акціонерами "Платинум Банку", у якому вона працювала до НБУ головою правління.

Наприкінці жовтня співробітники поліції під час обшуку в домі Рожкової – в рамках розслідування за фактом банкрутства банку "Михайлівський" – вилучили мобільний телефон.

НАБУ зараз вивчає записи можливих телефонних розмов Рожкової з акціонерами й менеджментом банків.

Зазаначимо, директор НАБУ Артем Ситник заявив, що Національне антикорупційне бюро України проводить розслідування стосовно топ-менеджерів Національного банку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme