Стрєлков лякає "Л-ДНР": На Донбасі ЗСУ завдасть удар і дійде до кордону з Росією за добу

Російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) запевняє, що так звана "армія" Л-ДНР" не взмозі протистояти українській армії

Про це він сказав в інтерв'ю проросійському онлайн-каналу, передає Depo.Донбас.

Стрєлков порахував, що ЗСУ мають, як мінімум, п'ятикратну перевагу в людях і приблизно таку ж перевагу в кількості артилерії, танків і всього іншого.

"Плюс вони відтворили авіаційне угрупування і можуть його, скажімо так, одноразово спробувати застосувати. Плюс вони підтягнули серйозне ракетне озброєння - те, що вдалося відновити і привести більш-менш, в боєздатний стан. Тобто, якщо ВСУ завдадуть удар, що називається, всією своєю міццю, вони зімнуть підрозділи корпусів. Протягом доби-двох. Я як військовий кажу, в перший же день, вони досягнуть глибоких проривів. І можуть вийти місцями до російського кордону, особливо на південній ділянці. І в першу ж добу поставити перед керівництвом Російської Федерації питання, або воно готове здати Донбас, або підтримувати його прямими збройними силами", - сказав Стрєлков.

Він запевнив, що самостійно, без підтримки Росії утримати територію "ДНР" і "ЛНР" не зможуть.

"Питання тільки в тому, скільки вони можуть протриматися", - наголосив він.

Нагадаємо, Гіркін (Стрєлков) пророкує катастрофічне майбутнє "Л-ДНР": це здача Донецька і Луганська українським військовим із зачищенням усіх незгодних, з масовими репресіями, з втечею на територію Росії декількох десятків тисяч "ополченців" і членів їх сімей.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme