UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стали відомі подробиці смертельної ДТП із херсонськими прикордонниками

Автівка, в який знаходилися троє прикордонників, злетіла в кювет і перекинулася через те, що водій не впорався з керуванням, виконуючи обгін 

Стали відомі подробиці смертельної ДТП і…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на відділ комунікацій ГУНП в Херсонській області.

Троє прикордонників, що потрапили вчора, 9 лютого, в дорожньо-транспорту пригоду, їхали на особистому легковому автомобілі "Шевроле Авео" до місця служби - в бік межі з тимчасово окупованим Кримом.

Автівка, в який знаходилися прикордонники, злетіла в кювет і перекинулася через те, що 27-річний водій не впорався з керуванням, виконуючи обгін. Унаслідок ДТП 28-річний прикордонник, що знаходився на пасажирському сидінні, загинув на місці. Водій "Шевроле" в тяжкому стані був доставлений до реанімації Каланчацької районної лікарні. Ще один 23-річий прикордонник отримав травму.

За фактом ДТП слідче управління ГУНП в Херсонській області відкрило кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, стало відомо, що один військовослужбовець Держприкордонслужби загинув і двоє травмовані у результаті дорожньо-транспортної пригоди у Херсонській області.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme