Сепарку, яка в Дніпрі напала з молотком на АТОвця, виганяють з анексованого Криму

Марину Меньшикову, яка втекла з України через кримінальну справу щодо її нападу на воїна АТО в театрі Дніпра, виганяють із анексованого Криму за порушення міграційного законодавства

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "События Крыма".

Ленінський районний суд Криму ухвалив рішення про притягнення до адміністративної відповідальності мешканки Дніпра Марини Меньшикової за порушення міграційного законодавства Росії. Суд також розпорядився про видворення її за межі півострова і заборону на в'їзд в Росію на п'ять років.

У Дніпрі Меньшикова стала відома після того, як в жовтні минулого року напала з молотком на ветерана АТО в оперному театрі. Після громадського резонансу і відкритого за даним фактом кримінальної справи жінка деякий час переховувалася на території Росії і анексованого Криму.

4 лютого цього року Меньшикова прибула до Криму з Краснодарського краю РФ до своїх родичів, які проживають в селищі Леніно. В ході перевірки з'ясувалося, що ще в листопаді минулого року у неї закінчився термін перебування на території Росії, до якої російські офіційні органи відносять і анексований український півострів Крим.

В Україні щодо Меньшикової відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme