Садовий запропонував ліквідувати котельню у театрі

Сесія не погодила звільнення від сплати пайового внеску фірми, яка збудувала котельню у театрі імені Леся Курбаса

На сесії Львівської міської ради депутати не підтримали проекту ухвали "Про часткове звільнення ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма Інтергал" від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова". Про це пише Depo.Львів.

"У мене до компанії "Інтеграл-Буд" є дуже багато зауважень, але є факт, що Львівська міська рада проголосувала за інвестиційну угоду і тільки за результатами рішення сесій були виконані роботи. Коли загинули люди на Майдані, це єдина компанія, яка прийшла і запропонувала квартири для тих сімей. Без жодних зобов'язань і прохань взамін, як це роблять всі інші. Вони просто прийшли і віддали квартири. Хоча так, є багато зауважень, але до всіх будівельних компаній є зауваження. Треба бути послідовними. Якщо Рада прийняла рішення і в театрі роботи були зроблені, то за них треба заплатити. Бо це є платіж за виконані роботи. А ми не хочем заплатити кошти, тоді компанія "Інтергал-Буд" має демонтувати цю котельню і театр має припинити свою роботу, а нам треба передбачити в бюджеті кошти на демонтаж цієї котельні", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначено в інформаційній записці до проекту ухвали "Про зарахування інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма Інтергал" як внесок в соціально-економічний розвиток міста", ухвалами міської ради від 19.06.2014 № 3431 "Про затвердження договору інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт", від 19.06.2015 № 4851 "Про надання згоди на виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт" надано згоду на проведення в будівлях, що належать на праві власності територіальній громаді м Львова, робіт та затверджено договір інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт від 23.04.2014 № 23/04/14-К укладеного між управлінням капітального будівництва ЛМР та ДП "Інтергал –Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал".

Договором передбачено та виконано такі ремонтні та будівельно-монтажні роботи:

  • впорядкування тильної сторони фасаду будинку № 12 на вул.Ак.Гнатюка,12 (капітальний ремонт)
  • впорядкування тильної сторони фасаду будинку №5 на вулиці Леся Курбаса (реставрація);
  • впорядкування тильної сторони фасаду будинку № 7 на вул. Леся Курбаса (капітальний ремонт)
  • ремонтні роботи у театрі на вулиці Лесі Курбаса,3 (реставрація);
  • влаштування дахової котельні у театрі на вулиці Леся Курбаса,3 (реставрація).

Управління контролю та аудиту департаменту "Адміністрація міського голови" листом від 31.03.2016 № 2103-91 погоджено кошторисну вартість виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт на загальну суму 1 591 606,47 грн (з ПДВ).

Відповідно до ухвали міської ради від 03.04.2008 р. № 1697 "Про порядок залучення коштів інвесторів (замовників, забудовників) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова" (зі змінами) проведено розрахунок пайового внеску при будівництві кварталу житлової забудови з суспільними об'єктами соціально-побутової інфраструктури по вул. Шевченка,60, що складає – 4 212 936,19 грн. Укладено договір про сплату пайового внеску від 28.05.2009 р №50, зміни від 24.12.2015 №336 із замовником будівництва ТзОВ "Патриаком", в т.ч. сплачено 2 354 287,03 грн. Дочірнє підприємство "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал" виступає Інвестором будівництва відповідно до договору № 18-03/2015-1.

Відповідно до ухвали міської ради від 03.04.2008р. №№1697 "Про порядок залучення коштів інвесторів (замовників, забудовників) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова" (зі змінами), подано на розгляд сесії, враховуючи внесок ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал" у соціально-економічний розвиток м. Львова, проект ухвали міської ради про часткове звільнення ТзОВ "Патриаком" від сплати частини пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова на суму 1 591 606,47 грн, зарахувавши витрати, понесені Інвестором будівництва для проведення в будівлях, що належать на праві власності територіальній громаді м Львова, ремонтних та будівельно - монтажних робіт.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme