Радниця Трампа закликала купувати одяг від його дочки. У Конгресі обурені

У комітеті з етики Конгресу США розкритикували радницю глави Білого дому Келліенн Конвей, яка в ефірі Fox News закликала глядачів купувати товари з колекцій дочки Дональда Трампа Іванки

Так, за словами його голови Джейсона Чейфеця, такі поради виходять за межі дозволеного, передає Depo.ua з посиланням на BBC.

За наявними етичними правилами, співробітники адміністрації президента не мають права рекламувати або представляти будь-який товар, послугу або компанію.

У зв'язку з цим Чейфець заявив, що Білий дім повинен повідомити про призов Конвей в ефірі Fox News урядовому управлінню з етики, яке, у свою чергу, перевірить його.

Нагадаємо, раніше сам Трамп спробував заступитися за бізнес своєї дочки, звинувативши мережу універмагів Nordstrom, яка відмовилася купувати її одяг, в упередженому ставленні до Іванки.

Це відразу викликало обурення Демократичної партії, яка назвала неприйнятним і неетичним "накидуватися на приватну компанію за те, що та відмовилася брати участь в збільшенні багатства його сім'ї".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme