UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

По стопах "ЛНР": в "ДНР" планують вибивати податки з українських підприємців

Незаконна організація "ДНР" планує змусити підприємців, які зареєстровані на території України, але ведуть господарську діяльність на непідконтрольній території укласти договори з "податковими агентами"

Відповідні поправки до так званого "закону схвалили у першому читанні у "республіці", про це повідомляє підконтрольний терористам сайт, передає Depo.Донбас.

За словами так званого "голови народної ради" Дениса Пушиліна, юрособи та фізичні особи - підприємці з числа нерезидентів "зобов'язані укласти договори з податковими агентами в термін до 31 березня 2017 року, а в разі недотримання закону зміни передбачають введення з 31 березня 2017 року тимчасових адміністрацій на зазначених підприємствах".

У Плотницького в "ЛНР" також вимагають, щоб всі підприємства і приватні підприємці, які зареєстровані на території, підконтрольної українському уряду, проте працюють на території, захопленої бойовиками, в обов'язковому порядку платили "податки".

Як повідомлялося раніше, в незаконній організації "ЛНР" заявили, що українські підприємства, розташовані на непідконтрольною території Луганської області, заборгували угрупованню 20 мільярдів рублів.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme