Підозрюваний у "кривоозерській справі": Я меншу хотів нанести травму, ніж вона вийшла

Родичі загиблого хочуть арешту всіх поліцейських, підозрюваних у вбистві Цукермана

Підозрюваний у "кривоозерській справі":…

Сьогодні, 10 лютого, Врадіївський суд почав розглядати справу кривоозерських поліцейських, яких підозрюють у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана. З чотирьох підозрюваних за ґратами перебуває лише один. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на ТСН.

Після початку судового засідання одразу довелося оголошувати перерву на півгодини: захисники двох обвинувачуваних через негоду не встигли прибути своєчасно. За годину до початку до суду доправили у кайданках головного підозрюваного Дениса Ляхвацького. Інші троє обвинувачених копів також присутні, але вони на підписці про невиїзд, тому самі приїхали.

Ляхвацький, єдиний підозрюваний за ґратами, підтверджує, що тиснув на гачок у бік загиблого Цукермана. Але не визнає, що хотів убити його. "Ну так вийшло. Я не хотів, меншу хотів нанести травму, ніж вона вийшла. Якщо б я хотів його вбити, я стрельнув з табельного пістолета у голову, і тоді було б спеціально. Я стріляв в темряві і так вийшло, що поцілив туди, куди поцілив", - каже підозрюваний.

На засіданні суду присутня матір загиблого Олександра Цукермана. Плани захисників підозрюваних копів, які хочуть клопотати про зміну запобіжного заходу, обурили родину загиблого. Кажуть, що будуть добиватися арешту усіх підозрюваних. "Щоб усі сиділи, і щоб він не дав 120 тисяч і сидів дома, і на роботу ходив. Так не буде, я говорю наперед. А ні, то звідси ногами вперед винесуть. Я обіцяю", - каже матір вбитого.

Нагадаємо, в ніч на 25 серпня в Кривому Озері декілька поліцейських прибули на виклик щодо сімейної сварки та пограбування таксиста. Місцевого жителя Олександра Цукермана побили та, за першим повідомленням поліції, йому "стало зле", і він помер. Як потім стало відомо, Цукерман помер від кульових поранень, яке спричинив один з поліцейських. Родичі загиблого хочуть компенсацію 1,2 млн грн.

Повну хроніку подій в Кривому Озері читайте тут.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme