Начальник карного розшуку вінницької поліції напився і сів за кермо

На місце інциденту виїхали представники інспекції по особовому складу ГУНП, розпочато службове розслідування

Начальник карного розшуку вінницької пол…

Вночі, з 9 на 10 лютого, наряд роти №3 патрульної поліції м.Вінниці зупинив автомобіль "Мерседес", який їхав центральною вулицею міста без зовнішнього освітлення та із запітнілим лобовим склом. За кермом автівки перебував начальник карного розшуку вінницького міського відділку поліції Кирило Доценко з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на допис громадського активіста Володимира Черкаса в соцмережі "Фейсбук".

"З автомобіля, з різким запахом алкоголю, вийшов високопоставлений вінницький оперативник Доценко. Деякий час головний опер відмовлявся від проходження огляду, але незабаром погодився здати аналізи в наркодиспансері. Під час здачі аналізів Доценко намагався додати в них воду. Представитись Доценко категорично відмовився, так само як і постійно ховав обличчя від камер. Після огляду намагався влаштувати бійку з представниками громадськості та поліцейськими, в результаті відмовившись забирати свої документи у патрульних", - йдеться в дописі Черкаса.

Лікар-нарколог підтвердив, що за зовнішніми ознаками у Доценко присутнє алкогольне сп'яніння, зразки аналізів були опломбовані і передані в лабораторію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme