На Сумщині в господаря двічі поцупили одного й того ж коня

Чоловік пиячить та не закриває сарай із худобою

На Сумщині в господаря двічі поцупили од…

Працівники Липоводолинського відділення поліції отримали інформацію про ймовірну крадіжку коня в одному із сіл району. Поліцейські були здивовані побаченим на місці події, оскільки кінь, про якого йшла мова, був їм добре відомим, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Справа в тому, що коня було викрадено не вперше – попереднього разу його поцупили ще влітку минулого року. Оперативники, яким було відомо, хто господар тварини, розшукали та опитали чоловіка.

Власник худоби розповів, що напередодні крадіжки кілька годин пиячив зі своїми знайомими. Перебуваючи у напівпритомному від сп'яніння стані, він впустив до свого будинку незнайомців, що попросилися погрітися, й пиятика продовжилась у вже іншій компанії.

Вранці, прийшовши до тями, чоловік згадав, що не погодував коня. Прийшовши до сараю, побачив, що тварини не має. Але й тоді він не запідозрив нічого лихого, оскільки подумав, що коня хтось із односельців взяв покористуватися, та ще не повернув.

Відтак про те, що коня викрали та завезли до іншого району його гості, чоловіку повідомили працівники поліції. Правоохоронці повернули необачному власнику його худобу.

Наразі за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Працівники поліції зясовують особи зловмисників та їх місцеперебування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme