UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині злодій викрав з підвалу багатоповерхівки дорогі інструменти

Невідомий проник у підвал та поцупив шуруповерт, болгарку та набір для свердління

На Миколаївщині злодій викрав з підвалу…

У Миколаєві правоохоронці встановлюють свідків скоєння злочинів. Правоохоронцями розпочато кримінальні провадження за ознаками ст.185 КК України "Крадіжка", проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються особи зловмисників. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Першотравенського відділу поліції звернулися двоє місцевих мешканців із заявами про те, що вони стали жертвами крадіїв. Так, зі слів 46-річної заявниці правоохоронці дізнались, що в ніч з 8 на 9 лютого невідомий, зірвавши навісний замок, проник до підвального приміщення багатоповерхового будинку №25 по вул.Корабельна у Першотравенську, звідки викрав шуруповерт, болгарку та набір для свердління, завдавши потерпілій матеріальної шкоди у розмірі 3500 гривень.

Слідчим підрозділом Першотравенського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme