UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На кордоні з Росією бойовики "ДНР" збільшили комендантську годину

Бойовики збільшили тривалість "комендантської години" в деяких населених пунктах окупованого Старобешівського району на Донеччині

Як передає Depo.Донбас, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Повідомляється, що працівниками Державтоінспекції зафіксовано значне посилення обмежувальних заходів з боку бойовиків на території Старобешівського району, що на південний схід Донецької області і примикає до держкордону з Росією.

"У Кальміуському (Комсомольське) і інших населених пунктах району зміщено "комендантську годину", яка тепер починається вже з 21:30. Особи, які порушують "комендантську годину", в обов'язковому порядку затримуються і відправляються в "комендатуру", де ретельно перевіряються їхні особисті речі, проводяться опитування і фотографування", - пише Тимчук.

Як повідомлялося раніше, з Росії у Донецьку область прибуло 10 вагонів з боєприпасами. Також в районі Донецька, на Спартаку і Путилівці, фіксується поява кадрових військовослужбовців ЗС Росії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme