На Донеччині поліцейські випадково знайшли вбивцю через її дітей

У Донецькій області поліцейські затримали матір, через недбале ставлення до дітей і виявли, що вона у розшуку за вбивство

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на ГУ Нацполіції в Донецькій області.

Правоохоронці отримали повідомлення, що двоє маленьких дітей гуляють на вулиці роздягнені. На момент приїзду поліції дітей з вулиці забрала до себе сусідка, яка й телефонувала.

"Як виявилося, мати дівчаток випила міцних напоїв і заснула, а діти самостійно вийшли роздягненими на вулицю погуляти", - йдеться у повідомленні.

Коли правоохоронці почали перевіряти особу матері, то з'ясували, що вона перебуває в розшуку за скоєння правопорушення за ст. 118 "Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони" Кримінального кодексу України.

"Майже рік тому жінка в сусідньому Слов'янську вбила свого чоловіка. Їй було обрано запобіжний захід - арешт, але вона втекла і переховувалался на Росії. Менше місяця тому вона повернулася", - повідомляють у поліції.

Розшукувана була затримана і передана в Слов'янський відділ поліції, а дітей поліцейські були змушені забрати з сім'ї. Зараз сестри перебувають у лікарні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme