UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївська міськрада планує придбання будівлі "Гіпрограду", який оцінюють у 15 млн грн

У нову будівлю планують "заселити" співробітників новостворених служб Миколаївської міської ради

Миколаївська міськрада планує придбання…

Члени виконавчого комітету Миколаєва внесли доповнення до рішення міської ради "Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Миколаєва на 2017 рік", тим самим погодили придбання нового комунального приміщення у 1700 кв. м. Про це стало відомо під час виконавчого комітету міськради сьогодні, 10 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Начальник управління з використання та розвитку комунальної власності Миколаївської міськради Юрій Гавриш повідомив, що мова йде про придбання будівлі за адресою вул. Лягіна, 4/9 - бідівля "Гіпрограду". На сьогоднішній день цей об'єкт, який складається з 1700 кв. м, виставлений на аукціон. Організатором аукціону є державне підприємство "Сітам", початкова вартість об'єкту 6,5 млн грн: "Це треті і останні торги. Перші торги починалися з цифри 9,8 млн грн – не відбулися, другі 7,9 млн грн і теж не відбулися і це третій останній аукціон", - зауважив Гавриш.

Також він повідомив, що за оцінками експертів реальна вартість об'єкту становить близько 15 млн грн. Міськраді необхідно віддати початковий внесок 350 тис. грн з гарантованим поверненням завданку, якщо торги будуть програні.

На запитання членів виконкому для яких цілей купується приміщення Юрій Гавриш зазначив: "Для розміщення новостворених служб Миколаївської міської ради".

В той же час у члена виконкому Володимира Тимошина виникло питання, чому у проекті рішення не вказана детальна інформація, яка зараз озвучується на виконкомі: "Коли такі питання, що ми бачимо в цьому рішенні, там навіть адреса не вказана. Як члени виконкому, отримавши на електронну пошту документ, можуть ознайомитися з тим, що ми повинні надати дозвіл щоб щось купити?", - запитав він.

Відповідь надав мер міста Олександр Сєнкевич: "Раніше тут була адреса, це моя ініціатива, щоб прибрати цю адресу. Це лише одна табличка, яка вставляється у програму і якщо ми будемо брати участь у аукціоні і програємо, унас далі буде необхідність придбати нежитлові будівлі…Якщо не пройде з цим і ми захочемо ще щось купити, то цей рядок у програмі соціального та економічного розвитку вже є", - зауважив мер.

За результатами голосування більшість членів виконкому підтримали рішення, проти був лише Тимошин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme