"Масон", байкер і стиляга: Що ми знаємо про новачка "Динамо" Тамаша Кадара

Сьогодні "Динамо" офіційно оголосило про підписання угорського захисника Тамаша Кадара

"Масон", байкер і стиляга: Що ми знаємо…

Як повідомляє Depo.Сектор, Кадар підписав контракт з "Динамо" на чотири роки.

Отж, знайомимось. Тамаш Кадар народився 14 березня 1990 року в угорському місті Веспремі. Він є вихованцем клубу "Залаегерсег", а на професійному рівні дебютував у 2006 році. Провівши півтори сезони в основі рідного клубу, у січні 2008-го перейшов до англійського "Ньюкасла".

Через травму, Кадар дебютував за "Ньюкасл" лише 31 серпня 2009 року. За сезон 2009/2010 провів у Чемпіоншипі 13 матчів і ще 5 у кубкових турнірах. За підсумками сезону "Ньюкасл" повернувся до Прем'єр-ліги.

У січні 2011 року Кадар на правах оренди перейшов до "Хаддерсфілд Таун", але невдовзі повернувся звідти у зв'язку з травмою, провівши за новий клуб усього 2 матчі.

У серпні 2012 року гравець перейшов до нідерландської "Роди", за яку загалом провів 12 матчів, після чого взимку 2013 року на правах оренди перейшов до угорського "Діошдьйора". По завершенні сезону Кадар підписав контракт із угорським клубом на постійній основі.

За "Діошдьйор" Кадар виступав до січня 2015 року, провівши в усіх турнірах (чемпіонат, Кубок, Кубок ліги, кваліфікація Ліги Європи) 73 матчів. Став володарем Кубка угорської ліги 2013/2014.

З січня 2015 року виступав за польський "Лех", у складі якого став чемпіоном країни та володарем Суперкубка Польщі. Загалом провів за "Лех" в усіх турнірах 74 матчі (чемпіонат, Кубок та Суперкубок Польщі, Ліга Європи, кваліфікація Ліги чемпіонів).

За збірну Угорщини Кадар провів 28 матчів.

Окрім футболу, новачок "Динамо" полюбляє активний відпочинок, стильно вдягнутися та різноманітні тату. Зокрема, на грудях Тамаша красується масонський символ - всевидяче око.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme