Колекціонер шкарпеток і "космонавт": Чим зайнятись Тимощуку після завершення кар'єри

Сьогодні Анатолій Тимощук оголосив про завершення кар'єри футболіста

Колекціонер шкарпеток і "космонавт": Чим…

"Ніяких клубів вже не шукаю. Спокійно завершив свої футбольні виступи і вирішив взяти час на відпустку, переосмислення нового статусу. Найближчим часом дам собі всі відповіді на питання. Зараз більше пропозицій про тренерську роботу. Були якісь клуби, але я впевнений, що вже припиняю свої виступи на полі. Тепер буду допомагати молодим футболістам добиватися успіху", - сказав Тимощук.

Кар'єра Тимощука - мрія будь-якого футболіста. Один з найкращих опорників в історії збірної України розпочав свою кар'єру у скромній "Волині" і доріс до переможця Ліги чемпіонів у складі "Баварії". До цього серед українців тріумфувати у найкращому турнірі Європи вдавалося лише Андрію Шевченку. Перемога у Лізі чемпіонів далеко не єдине досягнення українського гравця. У колекції Тимощука - Кубок та Суперкубок УЄФА, кілька чемпінських титулів та Суперкубків України, Росії та Німеччини. Тимощук - найтитулованіший український футболіст та рекордсмен за кількістю матчів за збірну України - 144.

Тимощук живе не лише футболом. Наприклад, він дуже любить кольорові шкарпетки, голубів, собак і ще багато іншого. Словом, є чим занятися після завершення кар'єри.

Можна продовжувати колекціонувати шкарпетки.

Думаєте, ми жартуємо?

Дивіться, яка краса.

А це взагалі бомба.

А можна почати розводити голубів.

Або собак...

Можна стати кур'єром і розвозити пошту.

Або полетіти в космос.


Або ж спробувати себе в ролі стендап-коміка.

Жарти жартами, а сьогодні Анатолій Тимощук отримав тренерську ліцензію і, можливо, зовсім скоро ми побачимо його на тренерському містку однієї з українських команд.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme