Хто отримав стипендію від вінницького музиканта Віктора Бронюка

Лідер гурту "ТіК" допомагає п'ятьом юним музикантам Вінниці здобути музичну освіту

Хто отримав стипендію від вінницького му…

Комісія стипендіального конкурсу віницького гурту "ТіК" визначила переможців, які отримають стипендію для подальшої музичної освіти. Імена і фото переможців опубліковані на сайті Благодійного фонду "Подільська громада", передає Depo.Вінниця.

Розглянуто 19 аплікаційних форм від претендентів на стипендію. Оцінювання відбувалось за дев'ятьма критеріями.

Перше місце за кількістю балів отримала Дарія Чертова (52,4 бала з 54 можливих). Дарія вже 5 років навчається в музичній школі у класі домри, і досі не мала власного інструменту. Від КФ гурту "ТіК" дівчина отримає придбання домри 3500 грн.

Друге місце посів Максим Король (50,6 балів). Він ротримає 3480 грн. на придбання музичного приладдя, необхідного для гри на гітарі, а також оплату року навчання у музичній школі.

На третьому місці (48,8 балів) – Микола Швець. Микола цього року збирається вступати до Вінницького училища культури та мистецтв ім. М. Леонтовича. Кошти хлопцю потрібні на оплату підготовчих занять і оплату навчання у музичній школі до кінця цього навчального року. Бюджет заявки: 1620 грн.

Четверте місце розділили Софія Яковишенко та Софія Аль Хадіді, з майже рівною кількістю балів (47 та 47,2 бала). Донька учасника АТО Соня Яковишенко отримає від КФ "ТіК" 3500 грн. на придбання мундштука для саксофона, а маленька бандуристка Софія Аль Хадіді – 2000 грн.; це частина вартості дитячої бандури, яка виготовляється на замовлення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme