Григорій Суркіс: Залишуся в виконкомі УЄФА до 2019 року

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повідомив, що, незважаючи на зміни в регламенті організації, він залишиться у виконавчому комітеті до 2019 року

 

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на ТСН.

"Для будь-якого члена виконкому, який переобирався в 2015 році на термін 4 роки, терміни повноваження, таким чином, закінчуються в 2019 році. Мої повноваження закінчуються в 2019 році як члена виконкому, а ось кожні 2 роки президент УЄФА, незалежно від того, він новий або виконує обов'язки тривалий період часу, він подає на виконком кандидатури членів виконкому, яких він бачить в якості своїх віце-президентів. Власне, така процедура.

Тобто, ваш вірний слуга залишається членом виконкому до 2019 року. А що стосується віце-президентства, це стане відомо на конгресі УЄФА, який пройде в Гельсінкі 5 квітня. Це прерогатива президента і виконкому.

А з приводу термінів перебування на посаді президента і члена виконкому, то не більше трьох термінів, тобто 12 років. Ця поправка буде прийнята на конгресі УЄФА в Гельсінкі. Закон не має зворотної сили і не поширюється на тих членів виконкому, які були його членами до моменту прийняття даного рішення", - сказав Суркіс.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme