Голова Харківської ОДА Світлична провела жеребкування матчу Кубка Федерації з тенісу

У Харкові пройшла церемонія жеребкування матчу Кубка Федерації у другій Світовій групі Кубка Федерації

Голова Харківської ОДА Світлична провела…

Як передає Depo.Харків, про це на своїй сторінці в "Фейсбук" повідомила голова Харківської ОДА Юлія Світлична, яка й провела жеребкування.

"Два дні світового тенісу у Харкові. Україна – Австралія, - написала Світлична. - Еліна, Леся, Ольга та Надія, ви зможете, тому що українські дівчата найкращі. Віримо!".

У прес-службі Харківської ОДА додали, що перед початком церемонії Світлична побажала обом командам успіху. "Я вітаю всіх у Харківській області - у регіоні, який любить і поважає спорт. Для Харківщини цей матч відкриває великий спортивний європейський сезон 2017 року. Ми постаралися передбачити все і зробити максимально комфортним перебування як гостей, так і учасників Кубка Федерації для того, щоб кожен міг насолодитися гарною, красивою грою і отримати яскраві емоції", - сказала голова ОДА.

Світлична наголосила, що харків'яни раді тому, що саме наше місто стало одним з восьми, де проходять матчі світової групи Кубка Федерації.

"Довіра до Харкова показує наш високий потенціал, ми вміємо і любимо працювати, ми можемо показати високі стандарти якості. І я впевнена, що кожен, хто приїхав до Харкова, щоб насолодитися цим спортивним заходом, це побачить", - сказала вона.

У свою чергу представник Міжнародної федерації тенісу Стюарт Міллер зазначив, що Кубок Федерації проводиться 55-й рік поспіль, у цьому році в ньому беруть участь 117 команд.

"Я вдячний гравцям, які попри дуже щільний графік змогли знайти можливість і грають за свої країни в Кубку Федерації. Я також вдячний голові Харківської облдержадміністраціі Юлії Світличній та гольф-клубу за теплий прийом у Харкові", - сказав Міллер.

У суботу, 11 лютого, о 13:00 матч проведуть Леся Цуренко і Дар'я Гаврилова. Другими на корт вийдуть Еліна Світоліна і Ешлі Барті.

У неділю в першому матчі зіграють Еліна Світоліна і Дар'я Гаврилова, потім відбудеться зустріч Лесі Цуренко та Ешлі Барті.

Останній матч - парна зустріч Надія Кіченок/Ольга Савчук (Україна) – Ешлі Барті/Кейсі Дельаква (Австралія).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme