UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницький далекобійник, з плеча якого витягли 50-міліметрову трубу, мріє знову сісти за кермо

Обстеживши пацієнта, медики були вражені: труба такого діаметру не пошкодила жодного життєво важливого органу

Вінницький далекобійник, з плеча якого в…

Через два з половиною місяці після того, як водія-далекобійника Олега Сотникова, який перевозив на фурі "ДАФ" вантаж з Вінниці на Волинь, наскрізь проткнула залізна труба, він вже сідає за кермо свого легковика і допомагає дружині по господарству. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Факти".

Випадок, який медики назвали унікальним, стався на автодорозі Рівне - Млинів - Берестечко поблизу села Верхівськ Рівненського району. Потерпілого госпіталізували в Рівненську обласну клінічну лікарню, а через тиждень перевезли у Вінницьку обласну лікарню.

За словами Олега Сотникова, він в дорозі трохи заблукав і попросив водія попутного самоскида підказати шлях. Той повідомив, що їде в тому ж напрямку і покаже дорогу.

"Я пішов за ним. А через деякий час в лобове скло влетіла металева труба. Щоб уникнути масштабного ДТП, я зумів відвести машину в сторону узбіччя та зупинити. Потім подзвонив роботодавиці, розпорядився щодо машини. Відразу ж після цього набрав номер телефону сина. Що було далі, не пам'ятаю - втратила свідомість. Отямився, коли побачив перед собою білі каски - це були бійці МНС, вони уважно вивчали металеву трубу, яка наскрізь проткнула моє тіло", - розповів вінничанин.

Бригада швидкої допомоги, що прибула на виклик, не змогла госпіталізувати постраждалого, адже з його тіла нижче ключиці стирчала труба. Медики були змушені терміново звернутися до рятувальників, які обрізали трубу і допомогли транспортувати потерпілого до карети швидкої допомоги.

"Коли в тілі залишалося сантиметрів сімдесят металевої палиці, ми дуже дбайливо перенесли потерпілого до карети швидкої допомоги. Укласти його було неможливо - залишки труби стирчали спереду і ззаду, тому на ношах чоловік сидів", - сказав фельдшер аварійно-рятувального загону спецпризначення Рівненського обласного главку ДСНС Олександр Кеча.

З лікарні Олега Сотникова виписали через місяць після аварії - на самий Новий рік. Станом на сьогодні його самопочуття покращується: рвана рана загоюється, зростаюються два зламаних ребра. Однак на чоловіка чекають ще щонайменше дві операції - із заміни лопатки і ключиці. Крім того, лікарі думають, що робити з суглобом - адже права рука практично відбита і поки не діє.

Правоохоронці не виключають, що причиною ДТП міг стати самоскид, водій якого показував дорогу потерпілому Олегу Сотникову. Можливо, саме з нього злетіла труба, яка наскрізь проткнула тіло чоловіка. За словами співробітників відділу комунікації поліції Рівненської області, водій самоскида, який їхав попереду, є потенційним свідком того, що сталося і повинен був бачити, звідки саме вилетіла труба.

"Поки встановити цю машину не вдалося. За фактом події відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування, призначений ряд експертиз. Швидше за все, були свідки, які бачили і навіть записали за допомогою відеореєстратора все, що відбувалось, однак вони не поспішають повідомити про це правоохоронцям. Ми звертається з проханням надати нам всі наявні відео моменту аварії і будемо вдячні за співпрацю", - повідомили правоохоронці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme