UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Директор Авдіївського коксохіму - "блокувальникам" Донбасу: Краще допоможіть розбирати завали в Авдіївці

Блокування залізничних сполучень на Донбасі загрожує втратою робочих місць для працівників підприємств і погіршить економічну ситуацію в Україні

Директор Авдіївського коксохіму - "блоку…

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов, передає Depo.ua.

"Я скажу коротко – це свавілля і беззаконня, що руйнує економіку. Скажіть, кому вигідно, щоб українські заводи зупинялися, щоб люди втрачали роботу? Я знаю, що таке стоїть завод. Тиша до дзвону у вухах і ніякої надії на майбутнє. У тисяч людей. Я запрошую цих діячів в Авдіївку, розбирати разом з нами завали, що дісталися нам після обстрілу, нехай зроблять нарешті щось корисне. Дуже сподіваюся, що ініціатори цих подій коли-небудь зрозуміють – в ім'я майбутнього потрібно будувати, а не руйнувати", – написав він.

Також Магомедов повідомив, що Авдіївка оговтується від жаху останніх днів. "Продовжують розбиратися завали, ввозяться будматеріали для відновлення міста", – поділився інформацією директор Авдіївського коксохімічного заводу.

Нагадаємо, про початок блокади непідконтрольних українському уряду районів заявила група активістів, що назвалися ветеранами добровольчих батальйонів "Донбас" і "Айдар".

Але перший командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук спростував наявність у лавах активістів справжніх айдарівців. На його думку, це колишні контрабандисти, які намагаються повернути під свій контроль потоки нелегальних вантажів.

За словами директора енергетичних програм Центру світової економіки і міжнародних відносин НАН Валентина Землянського, у разі повного блокування вугілля з ОРДЛО, запасу міцності української енергетики вистачить не більше ніж на місяць.

Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш заявив, що можливе блокування переміщення вантажів з вугіллям з непідконтрольних українському уряду районів Донбасу може призвести до відключення електроенергії по всій території України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme