UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чиновника Миколаївської ОДА знов підозрюють в нанесенні понад 100 тис. грн збитків

За інформацією прокуратури, очільник управління капбудівництва засвідчив недостовірні дані щодо ремонту водогону

Чиновника Миколаївської ОДА знов підозрю…

Начальнику управління капітального будівництва Миколаївської ОДА повідомили про підозру за неналежне виконання службових обов'язків, що призвело до збитків бюджету на суму 134,5 тис. грн. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

Зазначається, що чиновнику повідомили про підозру 3 лютого. Встановлено, що посадовець, неналежно виконуючи службові обов'язки та діючи в інтересах підприємства-підрядника, підписав акт виконаних робіт з реконструкції водогону у с. Кринички Миколаївського району, не перевіривши відповідність ремонтних робіт фактично виконаним їхнім обсягам, та засвідчив власним підписом недостовірні дані.

Унаслідок вчинення неправомірних дій державним інтересам спричинено шкоду на суму 134,5 тисяч гривень. Дії службовця кваліфіковано за ч.1 ст.367 (службова недбалість) КК України. "Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних доходів громадян або виправними роботами на строк до дох років або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", - повідомили в прокуратурі.

На сьогодні вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та про оголошення підозри службовим особам підприємства - підрядника.

Згідно з інформацією на сайті Миколаївської ОДА, управління капітального будівництва досі очолює Павло Нуждов.

Нагадаємо, що 1 лютого начальнику Управління капітального будівництва Миколаївської ОДА повідомили про підозру у справі щодо розтрати посадовими УКБ бюджетних коштів у розмірі 3,9 млн грн. Чиновнику обрали запобіжний захід - домашній арешт.

Крім того, щодо начальника УКБ Миколаївської ОДА, а також ініших посадовців різних структур є ще одне провадження стосовно заволодіння майже 5 млн бюджетних коштів при виконанні підрядних робіт в Снігурівському районі, що проводилися в 2015 році. У липні минулого року після оголошення про підозру чиновник залишився на своїй посаді.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme