UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Аматори демонстрували свою вправність у спортивній рибалці поблизу Нетішина

На водосховищі Хмельницької АЕС в районі річки Гнилий Ріг влаштували риболовний турнір на "мормишку"

Аматори демонстрували свою вправність у…

На водосховищі Хмельницької АЕС в районі річки Гнилий Ріг відбулися змагання зі спортивної риболовлі на "мормишку", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Перспективу".

Виборювали любителі кубок "Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС".

Уже 11 рік об'єднує Клуб прихильників різних видів риболовлі. Найекстремальнішою вважається зимова на кризі і тривале перебування просто неба за умови низької температури. Але такі погодні примхи не є перепоною для бажання вийти на зимову водойму, зробити кілька лунок і потім радіти впійманій рибі. Тому й змагання завжди викликають до себе інтерес справжніх поціновувачів активного відпочинку.

Як тільки зробили перші лунки, учасники змагань поспішили "тестувати" їх на наявність у товщі водойми риби. Згодом стало зрозуміло, що активного клювання годі очікувати, бо не з кожного льодяного отвору можна здобути очікуваного "трофея".

Дехто з рибалок обрав тактику постійної міграції у межах відведеної для риболовлі території.

За ходом спортивної риболовлі ретельно спостерігали судді Микола Новіков, Анатолій Белокобильський, Петро Кравець, роботу яких координував голова "Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС" Сергій Онищук.

Та все ж, найсправедливішим суддею для рибалок є звичайна вага улову. Саме завдяки їй вдалося визначити найвправніших рибалок.

Четверте місце дісталось Івану Горлачуку із результатом 648 грамів. Незначний відрив - на 47 грамів від нього дав можливість до призерів потрапити Сергію Ільющенкову. Друге місце дісталось знаному риболову Володимиру Завадському, який зумів із лунки підняти 927 грамів рибин.

А кращим став Олександр Савченко. Йому вдалося обійти кіло­грамовий рубіж на 4 грами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme