З'явилися фото літака, який з'їхав зі злітної смуги в аеропорту Одеси

Після посадки в аеропорту Одеса Boeing 737 "Бєлавіа" допустив з'їзд одного з коліс шасі на грунт

З'явилися фото літака, який з'…

Як передає Depo.Одеса, світлини з місця події на своїй сторінці у Facebook виклав одесит Костнянтин Шпилевий.

"В аеропорту, всі "на морозі", у них все кошерно. Літак просто втомився і "приліг на крило" відпочити на зимову пожухлу травичку", - зазначив одесит.

Нагадаємо, що 7 лютого після посадки в аеропорту Одеса Boeing 737 "Бєлавіа" при повороті зі смуги, яка вкрилася шаром льоду, на руліжні доріжки допустив з'їзд одного з коліс шасі на грунт. Аеродромні служби за допомогою тягача повернули літак на рулежку, але робота аеропорту була заблокована на деякий час; ніхто з пасажирів не постраждав.

7 та 8 лютого для Одеси стали рекордним за кількістю травм та ДТП. Близько сотні людей звернулися до травмпунктів із забиттями та важкими переломами. А на дорогах зафіксували 82 зіткнення автівок.

Морози й хуртовини до України прийшли надовго, попереджають синоптики. "Укравтодор" продовжує обмежувати рух вантажного транспорту в кількох областях і звертається до автомобілістів, аби ті без нагальної потреби не виїжджали. Водіїв вантажівок просять перестояти негоду в спеціальних місцях.

Через негоду в аеропорту "Одеса" були скасовані всі нічні рейси. Працівники летовища продовжують чистити злітно-посадкову смугу. Обіцяного синоптиками на сьогодні снігопаду наразі немає, але тротуари та доріжки у місті дуже слизькі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme