UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Єфремов живе за ґратами у "пентхаусі" та заздрить Тимошенко

Тепер під час судового процесу колишній нардеп, сидітиме поруч зі своїми адвокатами, бо такою, за словами юристів, є практика Європейського суду з прав людини, і їхній підзахисний став першим українцем, до якого вона була застосована

Єфремов живе за ґратами у "пентхаусі" та…

Про це йдеться у сюжеті ТСН, передає Depo.Донбас.

Екс-регіонала Олександра Єфремова випустили з камери, але тільки в залі суду.

Поза судом, колишній соратник Януковича продовжує перебувати в камері Старобільського СІЗО. Вона розташована на третьому, останньому поверсі ізолятора, який тутешні мешканці називають "пентхаузом". Вікна камери виходять у місто.

Єфремов зустрічає журналістів в теплій куртці, спортивних штанях і валянках. Та одразу вибачається: "Вибачте за апартаменти, але ось такі вони є".

Екс-регіонал бідкається, що камера всього 4 кв. м., на яких умістилися двоповерхове ліжко, рукомийник, туалет, стіл і полиця з книгами. "Вона розрахована на двох, але за нормативами вона не витримає двох. Якщо тут дві людини, то одній треба лежати, а іншій або піти, або стояти", - твердить Єфремов. І нарікає, що в камері навіть руки нікуди розвести – вдаришся або в нари, або в стіну. "Сплю на нижній, підтягуюся на верхній, щоб хоч якось тримати себе у формі", - зізнається він.

Умови колишній депутат порівнює з тими, в котрих утримували Юлію Тимошенко, та висловлює впевненість, що вона мала кращі побутові можливості. "Тимошенко де сиділа? Вона в лікарні лежала, зовсім в інших умовах. А з напарницею коли сиділа, в неї була інша камера. Моя камера дуже волога, зранку вікно запотіває. І практично нічого неможливо тримати на підвіконні, бо всі продукти пропадають. А там – решітка, я пакетик намагався виставити, думаю, він там і залишиться", - каже Єфремов.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme