Як фотограф Обами тролить Трампа

Американський фотожурналіст Піт Соуза, який протягом восьми років працював особистим фотографом Барака Обами, покинув цю посаду після інавгурації Дональда Трампа

Попри те, що президентський термін Обами підійшов до кінця, Соуза продовжує публікувати його фотографії в Instagram. І тим самим дуже чітко показує свою позицію щодо нового президента США, пише Depo.ua з посиланням на Bird in flight.

Знімки, які останнім часом з'являються в акаунті Соуза, на перший погляд, не мають до Трампа ніякого стосунку: це архівні фотографії різних років, на яких Обама спілкується з підлеглими або зустрічається з лідерами інших країн. Але багато фото так чи інакше натякають на останні дії Трампа.

Наприклад, у відповідь на популярність знімка Трампа, на якому він зображений в оточенні семи помічників, всі з яких чоловіки, Соуза виклав старе фото, на якому Обама радиться з помічницями.

Meeting with top advisors. This is a full-frame picture. I guess you'd say I was trying to make a point.

Фото опубликовано Pete Souza (@petesouza) Фев 6 2017 в 9:29 PST

Після скандального указу чинного президента про імміграцію, Суоза запостив фотографію Обами і маленького біженця в Куала-Лумпур (2015 рік).

Talking with a young refugee at a Dignity for Children Foundation classroom in 2015.

Фото опубликовано Pete Souza (@petesouza) Янв 29 2017 в 5:16 PST

Соуза згодом оприлюднив фото Обами із президентом Мексики Пенья Ньєто: обидва глави держави пили текілу. Як відомо, нещодавно лідер Мексики скасував свою зустріч з Трампом, який вирішив побудувати стіну на межі двох держав.

This one is for Grover. President Obama sampling some tequila with President Enrique Peña Nieto of Mexico in 2013. @heygrover

Фото опубликовано Pete Souza (@petesouza) Янв 31 2017 в 6:18 PST

А цей пост з'явився після інформації, що телефонна розмова Трампа та президента Австралії була напруженою та конфліктною. Обама, як видно з фотографії, подібних проблем не мав.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme