UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Віце-мер Миколаєва отримав нагороду за оборону Донецького аеропорту

Підполковник Андрій Лавринець зазначив, що Степанець завжди допомагав військовослужбовцям 79 окремої десантно-штурмової бригади

Віце-мер Миколаєва отримав нагороду за о…

Сьогодні, 9 лютого, на сесії міськради начальник штабу підрозділу 79 окремої десантно-штурмової бригади, підполковник Андрій Лавринець, вручив віце-меру Миколаєва Юрію Степанцу нагороду за оборону Донецького аеропорту, повідомляє Depo.Миколаїв.

Лавринець зазначив, що Степанець завжди допомагав військовослужбовцям 79 окремої десантно-штурмової бригади, і запевнив, що він також може покладатися на допомогу і підтримку бійців:

"Хочу висловити подяку за всебічну підтримку нашої бригади і запевнити, що наша бригада, наші бійці також будуть підтримувати його в будь-якій справі. За безпосередню участь у бою, а саме за оборону Донецького аеропорту відзнакою РНБО медаллю нагороджується капітан Степанець Юрій Борисович", - зазначив підполковник.

Нагадаємо, що Порошенко нагородив ювілейною медаллю голову Вітовської РДА. Високу нагороду отримали четверо чиновників Вітовського району.

Крім того, на Миколаївщині депутата-АТОшника нагородили орденом за прорив з-під Дебальцевого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme