В Україні приймають ставки на термін ліквідації Захарченка

В Україні пропонують відгадати, коли "українська ДРГ" ліквідує ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий волонтер Віталій Дейнега, передає Depo.Донбас.

"Пропоную робити ставки на Захарченка. Кожен називає число днів, за які його знайде "укропская ДРГ". Хто ближче всіх вгадає - зриває весь банк. Ставка 200 грн. Якщо протягом року його не ліквідують - всі гроші йдуть на армію. Всі хто згоден пограти - пишіть "+" в коментарі і робіть ставку на карту", - написав він.

Дейнега зазначив, що свою ставку вже зробив і визначив термін у 86 днів.

"Чому саме 86? А хрін його знає. Чуйка", - написав він.

Також він повідомив, що ставки приймаються на його особисту, не олонтерську карту, де і будуть лежати до зазначеної події або до 8 лютого 2018 року.

Нагадаємо, що 8 лютого вранці був ліквідований командир батальйону бойовиків "Сомалі" полковник Михайло Толстих, відомий як "Гіві". За однією з версій його підірвали у власному кабінеті. Також бойовики припускають, що терориста було вбито з вогнемету "Шмель" пострілом у вікно. Бойовика поховають 10 лютого у Донецьку, де від вчора оголосили триденну жалобу.

Також повідомлялося, що у київському ресторані "Pizza Veterano", який відкрили бійці АТО, лише один день - 8 лютого, пригощали новим коктейлем "Гівітумі" з нагоди загибелі ватажка бойовиків Михайла Толстих (Гіві).

Ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова "Моторолу" підірвали насмерть у ліфті власного будинку у центрі окупованого Донецька ввечері 16 жовтня.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme