В Сумах згоріла двоповерхова дача

Ймовірною причиною пожежі стала піч

В Сумах згоріла двоповерхова дача…

До служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння у дачному двоповерховому будинку на вул. Білопільський шлях у м. Суми. Телефонував випадковий перехожий, пише Depo.Суми з посиланням на обласне управління ДСНС.

Після прибуття вогнеборці встановили, що горить дах будівлі. Гасіння ускладнював нерозчищений під'їзд до осередку горіння, внаслідок чого довелося прокладати рукавну лінію довжиною 50 м. Для безперебійної подачі води автоцистерни дозаправлялися від пожежного гідранта, що знаходився на відстані 2 км від місця загоряння.

О 23:48 вогнеборці локалізували пожежу, о 01:28 – ліквідували. Всього до гасіння було залучено 12 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок загоряння знищено покрівлю на площі 30 кв. м, речі домашнього вжитку. Полум'ям пошкоджено покрівлю на площі 24 кв. м, перекриття на площі 40 кв. м, стіни на площі 30 кв. м. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme