UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Убивство матері 10-річної дитини: На Харківщині судитимуть рецидивіста

Харківська прокуратура затвердила обвинувальний акт щодо сімейного тирана, який забив до смерті жінку

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, Кегичівський відділ Первомайської місцевої прокуратури скерував до Кегичівського районного суду області обвинувальний акт стосовно 48-річного мешканця району за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Як розповів керівник Первомайської місцевої прокуратури Володимир Говоруха, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку зими 2016 року чоловік разом зі співмешканкою гостив у своїх знайомих. Коли жінка пішла додому годувати 10-річну дитину, чоловік вирішив, що вона йому зраджує з іншим. Він розлютився та безперервно телефонував жінці, сварився і вимагав, щоб вона негайно повернулася.

"Як тільки співмешканка переступила поріг, чоловік вдарив її по голові. Жінка впала і втратила свідомість. Зловмисник разом з господарем квартири затягли її до кімнати та продовжили застілля. Не дивлячись на те, що жертва не подавала ознак життя, розлючений нелюд продовжував її лупцювати усю ніч. При цьому п'яні господарі квартири не чули, що відбувається у сусідній кімнаті ", - зазначив Говоруха.

Судмедексперти нарахували близько 50 ударів кулаками на голові та тілі жінки. Наразі підозрюваному, на вимогу прокуратури, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмисник вже має шість судимостей. На рахунку рецидивіста насильницькі та корисливі злочини, у тому числі й аналогічний злочин.

Дитина наразі перебуває з бабусею. Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme