У Вінниці з пологового відділення втекла породілля

Про зникнення жінки повідомили в поліцію, але втікачка повернулася сама

У Вінниці з пологового відділення втекла…

Учора, 8 лютого, з пологового відділення Вінницької районної лікарні втекла 20-річна породілля Марія. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Vlasno.info.

Заступник головного лікаря райлікарні Валерій Щербань повідомив подробиці ситуації.

"Привезли її до нас просто з Привокзального ринку. Перед цим швидка об'їздила інші пологові, але там її чомусь не взяли. Три дні тому жінка народила дитину, доношену, але "маловагову". Тому дитині треба трохи набрати ваги перед випискою з пологового. Мешкає породілля у селі Потоки Жмеринського району. Має сина і доньку, трьох та двох років. Лікарям сказала, що одружена. – Пізніше через соціальну службу вдалось з'ясувати, що чоловіка у Марії немає, лише співмешканець. Це родина ромської національності, живуть в якомусь маленькому глиняному будинку всі на купі. Зараз за дітьми наглядає матір Марії", - повідомив Щербань.

До лікарні приходив батько дитини. Казав, що повезе жінку з новонародженою дитиною додому на автобусі, бо найняти машину – грошей немає. І ще виявилось, що ні він, ні вона не вміють читати і писати.

Марія перебувала в палаті зі своєю дитиною разом з іншою породіллею. Сусідка повідомила, що Марія кудись вийшла і дві години не з'являлась.

"Ми забили тривогу. Обшукали всю лікарню та прилеглу територію. Не знайшли. Перевели дитину на штучне годування. Викликали поліцію, превентивну службу та представників соціальних служб. О 16-й вже всі були у нас. Оформляли документи, тощо, - І ось о 16.45 у палату заходить Марія. Всі до неї: "Де була? Чому не попередила, що кудись підеш?" А вона, не мигнув оком: "Я на "Урожай" їздила". – продовжує Щербань.

Породілля отримала попередження від працівників соціальної служби про неналежне виконання батьківських обов'язків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme