У Полтаві власник автівки, на яку впало дерево, судиться з міської владою

Чоловік вимагає відшкодування 22 000 гривень за ремонт понівеченого автомобіля

У Полтаві власник автівки, на яку впало…

7 лютого відбулося слухання справи про відшкодування моральної та матеріальної шкоди власнику автомобіля, на який 26 травня минулого року впало дерево, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Громадське ТБ.Полтава.

Цей інцидент трапився на вулиці Стрітенській. Транспортний засіб був порожнім, тому ніхто не постраждав. Щоправда, дерево пошкодило саме авто.

Власник транспортного засобу Микола Конюхов подав позов до суду на Полтавську міську раду. Він вимагає відшкодування 22 000 гривень, згідно з оцінкою незалежних експертів.

Відомо, що до справи як третіх осіб долучили Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету ПМР, КП "Декоративні культури", КП "Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця" ПМР, Полтавське міське управління земельних ресурсів та земельного кадастру та Управління державного казначейської служби у м. Полтаві.

Але представники вищевказаних третіх осіб на засідання суду не з'явилися. Зі сторони відповідача був присутній представник міськвиконкому Полтавської міської ради Юрій Кривохижа. Він подав клопотання про перенесення суду через неявку третіх сторін.

Адвокат позивача Олександр Буленко також подав клопотання про залучення до справи диску з фото- та відеоматеріалами з місця пригоди.

Суддя Наталія Тімошенко задовольнила обидва клопотання. Наступне слухання справи відбудеться 16 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme