У Дніпрі почався суд над вбивцею двох поліцейських

Підсудного Олександра Пугачова доставили до зали Центрального районного суду у м. Дніпро

У Дніпрі почався суд над вбивцею двох по…

Про це повідомляє Depo.Дніпро.

У якості потерпілих виступають Надія Василівна Лещик (мати загиблої патрульної Ольги Макаренко) і водій маршрутки Валерій Тімонін, який намагався затримати вбивцю на місці злочину.

Представників преси розмістили у сусідній залі і увімкнули трансляцію засідання.

У залі присутні також патрульні поліцейські.

Суд оголосив перерву для визначення присяжних.

Нагадаємо, що 25 вересня у Дніпрі біля автовокзалу за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили Сitroen Elice AE7053AA темного кольору. Підозрюваний вбив поліцейського з пістолета і важко поранив його напарницю. За кілька годин жінка померла у лікарні. Підозрюваним виявився боєць батальйону "Торнадо", його дані оприлюднені на терористичному сайті "Трибунал". Він перебував у розшуку за викрадення людей і зґвалтування чоловіка. З'явилося відео злочину.

Зловмисника - Олександра Пугачова затримали у лікарні, куди він сам звернувся з кульовим пораненням живота. Його прооперували. Без медичної допомоги він би прожив три дні. Згодом з'ясувалося, що поліцейського Артема Кутушева він вбив зі своєї зброї, потім відібрав вже у мертвого правоохоронця пістолет і вистрелив у Ольгу Макаренко.

Валерій Тімонін за мужність отримав нагороди від керівництва МВС та міської влади Дніпра. Чоловік намагався затримати убивцю, який стріляв і дивом не влучив у маршрутника.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme