У Дніпрі мати загиблої поліцейської розказала, що побачила в очах вбивці

Мати вбитої патрульної поліцейської Ольги Макаренко подала позов на моральну компенсацію від обвинувачуваного екс-торнадівця Олександра Пугачова

У Дніпрі мати загиблої поліцейської розк…

Про це Надія Лещик заявила журналістам після першого судового засідання 9 лютого, передає Depo.Дніпро.

"Я вперше сьогодні його побачила. Але не побачила ні краплі каяття в його очах. Я не розумію, як можна бути таким. Я хочу, щоб суд виніс найсправедливіше і найсуворіше покарання, яке тільки можливо", - зазначила жінка.

Під час судового засідання підсудний заявив, що не ознайомлений з позовом і йому на це потрібен час. Наступне засідання призначене на 17 лютого.

Нагадаємо, що 25 вересня в Дніпрі розшукуваний за тяжкі злочини екс-боєць батальйону "Торнадо" Олександр Пугачов розстріляв двох поліцейських при спробі перевірити в нього документи. Поранений вбивця самостійно звернувся до лікарів, після операції його перевели у СІЗО. У грудні 2016 року психіатрична експертиза визнала вбивцю патрульних поліцейських Артема Кутушева і Ольги Макаренко осудним. 9 лютого 2015 року відбулося перше засідання з розгляду справи по суті і призначені присяжні. У якості потерпілих виступають мати загиблої патрульної Ольги Макаренко Надія Лещик і водій маршрутки Валерій Тімонін, який намагався затримати вбивцю на місці злочину.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme