UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бердянську до початку курортного сезону збільшать кількість камер спостереження

245 камер відеоспостереження планують встановити в Бердянську, 70 з яких вже до початку курортного сезону

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя з посиланням на "ПроБердянськ".

Як розповів начальник Бердянського відділу поліції Олексій Левін, на сьогоднішній день в Бердянську працює 25 камер, які виведені на чергову частину поліції і вже дають свої результати. За допомогою записів з камер було розкрито два пограбування, хуліганство і кілька крадіжок.

Як пояснив Левін, незважаючи на те, що на записі не завжди можна розгледіти обличчя, є ще й інші прикмети (такі, як зріст, хода, одяг), за допомогою яких досвідчені оперативні співробітники поліції здатні встановити особу злочинця. Записи з камер є дієвим доказом в суді.

Начальник Бердянської поліції повідомив, що обговорив питання розширення мережі відеоспостереження в Бердянську з міським головою Володимиром Чепурним і секретарем міськради Олексієм Холодом, які повністю підтримали необхідність збільшення кількості камер.

Всього в Бердянську протягом декількох років повинні встановити 245 камер, 70 з яких на кошти місцевого бюджету планують встановити до початку курортного сезону.

Олексій Левін підкреслив, що на магістралях, в стратегічних місцях будуть встановлюватися камери високої якості, здатні розпізнавати номерні знаки на машинах при будь-якому освітленні, в тому числі і нічному. Таку камеру планують встановити при в'їзді на Косу.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme