Тимошенко встала на захист туалета Трампа

Голова фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України Юлія Тимошенко прокоментувала чутки про те, що вона чекала президента США Дональда Трампа під туалетом

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "112 Україна", передає Depo.ua.

"Якби хто завгодно біля туалету міг зустрітися з президентом США, я думаю, що там був би весь світ сьогодні і ловив би президента біля туалету. Зустріч проходила абсолютно достойно, планово, це окрема кімната, де проходили події молитовного сніданку", - розповіла нардеп.

Нагадаємо, 6 лютого Тимошенко розповіла, що під час розмови з американським президентом переконалася в його обізнаності про ситуацію на Донбасі. І що американський лідер дав їй якісь обіцянки щодо України під час зустрічі.

3 лютого голова американської компанії зі зв'язків з громадськістю BGR Public Relations Джефф Бірнбаум в коментарі американському виданню Politico заявив, що "за словами присутніх на молитовному сніданку, Тимошенко чекала президента Трампа в коридорі поруч з туалетною кімнатою в надії зловити момент, щоб потиснути йому руку" . "Реальною зустрічі не було, президент потиснув руку багатьом людям, однією з них була Тимошенко", - підкреслив Бірнбаум.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme