UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Світовий банк допоможе Україні "перерахувати" ліси

Світовий банк долучиться до проекту Держлісагентства по повноцінному обліку українських лісів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу відомства.

"Експерти Світового банку розглянуть підготовлене Держлісагентством технічне завдання для здійснення повноцінного обліку українських лісів та долучаться до цього проекту. Зокрема, нададуть пропозиції щодо міжнародних стандартів обліку та технічної допомоги з його проведення", - йдеться у повідомленні.

За словами т.в.о. голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич, повноцінний облік лісів України необхідний для розроблення Національної лісової програми, яка стане першим етапом комплексного реформування лісового господарства.

"Маючи достовірну інформацію обліку лісів, ми зможемо вдосконалити державний лісовий кадастр та забезпечити постійний моніторинг діяльності лісового господарства за допомогою засобів дистанційного зондування землі", - підкреслила Юшкевич на зустрічі з керівником практики з питань навколишнього середовища та природних ресурсів Світового банку Валері Хікей та старшим спеціалістом з питань лісового господарства Світового банку Ендрю Мітчеллом.

Читайте також: Мораторій на вивіз лісу: скоріше політика, ніж економіка

Також представники Світового банку нададуть експертну допомогу для розробки та впровадження Національної лісової програми.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme