UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Спікер Конгресу не вірить, що Трамп налагодить відносини з Путіним

Один із найбільш високопоставлених представників Республіканської партії в Конгресі США, спікер палати представників Пол Раян висловив сумніви, що адміністрації президента Трампа вдасться зробити відносини з російським керівництвом більш дружніми

Про це він заявив напередодні в інтерв'ю PBS NewsHour, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

"Останні два президенти намагалися зробити це (зблизитися з Росією. – Ред.)", - сказав Раян, маючи на увазі Джорджа Буша-мол. і Барака Обаму. - Думаю, що й нинішній президент намагається зробити те саме. Але особисто я не думаю, що це спрацює".

Таким чином він прокоментував зроблені останнім часом заяви Дональда Трампа. "Якби ми могли насправді подружитися з Росією, хіба це не було би добре?" - казав Трамп ще під час передвиборчої кампанії. В останньому інтерв'ю телеканалу Fox News президент США зауважив: "Краще знайти спільну мову з Росією, ніж не знайти".

Вкрай доброзичливе ставлення до Путіна протипоставило Трампа республіканському керівництву. Водночас у цьому зв'язку Раян дипломатично зауважив, що вважає підхід Трампа "логічним".

"Буває, що наші інтереси збігаються з російськими, але буває, що ні", - зауважив спікер.

Впливовий республіканець також прокоментував відповідь Трампа на запитання про "Путіна-вбивцю", коли той сказав, що Америка не краща в цьому випадку. "Я не вважаю, що тут можна говорити про якусь моральну еквівалентність. Між Сполученими Штатами і Росією разюча різниця", - зауважив спікер.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme