Прибиральник метро Сан-Франциско заробив 271 тисячу доларів за рік

Організація Transparent California з'ясувала, що прибиральник одній зі станцій метро американського міста Сан-Франциско протягом року заробив більше 270 тисяч доларів

Про це передає Depo.ua з посмланням на KTVU.

У 2015 році офіційна заробітна плата Лян Чжао Чжана, що стежить за чистотою на станції Пауелл-стріт, склала близько 58 тисяч доларів. Крім того, він отримав понад 162 тисяч доларів за понаднормову роботу. C урахуванням бонусів і заохочень прибиральник заробив 271 243 долара.

У Transparent California з'ясували, що згідно з документами Чжан приходив на роботу кожен день, в тому числі у вихідні, свята і під час відпустки. Середня тривалість робочого дня становила 17 годин. Записи камер відеоспостережень показують, що прибиральник періодично переховувався в коморі і годинами не показувався звідти.

Директор з перевезень Системи швидкісних поїздів Сан-Франциско Рой Агілера пояснив, що станцію Пауелл-стріт облюбували безпритульні, тому прибиральникам завжди вистачає роботи. За його словами, Чжан виконував все, що йому було доручено.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme