Поліція знайшла у збірної Казахстану заборонені препарати

Вчора в будинку збірної Казахстану з біатлону був проведений обшук

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на кореспондента "Матч ТВ" Іллю Тріфанова, який розповів подробиці візиту австрійської поліції в готель, де проживає збірна Казахстану перед чемпіонатом світу в Хохфільцені.

"У січні поліція Південного Тіролю знайшла на заправці коробку із забороненими медикаментами, ампулами і системами для переливання крові. Там же виявилися акредитації збірної Казахстану. Вчора під час обшуку теж знайдено заборонені медикаменти і т.д. Через 15 хв прес-конференція кримінальної поліції. Тут допінг - це "уголовка", - написав Тріфанов.

Цю інформацію підтвердив "Спорт-Експрес". У розпорядженні видання опинилося поліцейське зведення, де повідомляється, що поліція виявила численні медичні пристрої та заборонені фармакологічні препарати. Все це було вилучено, розпочато слідчі дії.

У зведенні повідомляється, що в січні на заправній станції в Східному Тиролі пасажири кількох мікроавтобусів викидали об'ємні коробки, всередині яких було виявлено значну кількість використаного медичного одноразового обладнання. Там же містилися рукописні приписи і кілька акредитацій на біатлонні змагання.

На основі аналізу документів і рукописних заміток припустили, що коробки та їх вміст належать збірної Казахстану. Після цього прокурор Інсбрука виніс розпорядження про проведення подальших слідчих дій і виписав ордер на обшук.

Вчора всі казахстанські біатлоністи здали допінг-проби. Збірна Казахстану візьме участь у сьогоднішній змішаній естафеті, ніхто зі спортсменів на даний момент не був усунений.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme