Поліція Києва завела справу за статтею "Умисне вбивство" після смерті Віктора Чанова

Начальник Деснянського управління поліції Олександр Косівський повідомив про провадження за статтею "Умисне вбивство" через смерть екс-воротаря збірної СРСР і київського "Динамо" Віктора Чанова

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Спорт-Експрес.

"Попередньо встановлено, що непритомного чоловіка 21 січня 2017 о десятій годині доставила до медичного закладу "швидка" з села Рославичі Васильківського району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми при падінні з висоти, - наводить прес-служба Національної поліції слова Косівського. - Пацієнту з важким діагнозом надавалася необхідна медична допомога, весь час він був без свідомості. Вчора ввечері медики констатували смерть колишнього футболіста".

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Зараз призначається судово-медична експертиза для встановлення причини смерті. Всі зібрані матеріали через органи прокуратури будуть передані в Головне управління Національної поліції в Київській області, оскільки трагічна подія сталася в Київській області.

Віктор Чанов помер 8 лютого у віці 57 років.

Раніше повідомлялось, що голкіпер "Динамо" Чанов помер від побоїв.

Читайте також: Яким ми запам'ятаємо Віктора Чанова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme